CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

4 Kasım 2008 Salı

Natuzzi'de indirim fırsatı...

Dünyaca ünlü İtalyan markası Natuzzi'nin, çok özel koleksiyonundaki mobilya ve aksesuarlarında başlayan %30'a varan indirimli fırsatlar dönemi Natuzzi Etiler ve Sihir Mağazaları'nda devam ediyor.

Çekici ve yenilikçi mobilya ve aksesuar tasarımlarıyla İtalyan geleneğinin kusursuz yaklaşımını yansıtan dünyaca ünlü mobilya markası Natuzzi'nin birbirinden çarpıcı tüm ürünlerinde indirim fırsatı devam ediyor. Koltuktan kanepeye, aksesuardan aydınlatma ve duvar ünitelerine kadar yüzlerce tasarım birbirinden özel fırsatlarla Natuzzi Etiler ve Sihir Mağazaları'nda ziyaretçileri bekliyor.

Natuzzi'nin en son trendleri kendine özgü yaratıcı tarzıyla uyumlu ve işlevsel bir şekilde sunan mobilyalarında, deri ve kumaş döşemeli modüler sistemli köşe kanepeler, üçlü ve ikili oturma grupları göze çarpıyor. Mekanizmalı koltuklar, yataklı kanepelerin yanında, aksesuarlar, aydınlatmalar, halılar, sehpalar ve duvar ünitelerindeki indirim fırsatlarıyla da her zevke ve mekana uygun farklı fikir ve kombinasyonlar oluşturuluyor.

İtalya'da dünyaca ünlü designer'lar tarafından tasarlanan Natuzzi ürünleri, fonksiyonelliği ve estetiği bir arada sunuyor. 1959 yılından bu yana İtalya'da tasarlanan ve üretilen, çekici ve yenilikçi tasarımlarıyla İtalyan geleneğinin kusursuz yaklaşımını yansıtan Natuzzi ürünleriyle her gün dünya üzerinde 4.000 kişi evlerini donatıyor. Firmanın duvar üniteleri ve mobilya aksesuarları ise koltuk ve kanepeleriyle uyumlu bir bütün oluşturuyor.

Natuzzi'nin yüzlerce tasarım harikası mobilya ve aksesuar ürünündeki %30' varan indirim fırsatlarından yararlanmak için siz de Natuzzi Showroomları'na ve Sihir Mobilya Mağazaları'na uğrayın. Sihir Mobilya, çok yakında açılacak SİHİR / Florya ve NATUZZİ / Florya mağazaları ile mağazalar zincirini genişletiyor.

0 yorum:

Google