CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

4 Kasım 2008 Salı

Klasik Mobilyalarda %70 İndirim

Sihir Mobilya, Türkiye'ye getirdiği dünyaca ünlü mobilya ve aksesuarları arasındaki klasik mobilyalarını Sihir Dudullu Merkez Mağaza'da %70 indirim fırsatıyla sunuyor.

Klasik mobilyadan, modern İtalyan çizgiye geçiş gerçekleştiren Sihir Mobilya, klasik ürünlerini %70'e varan kaçırılmayacak indirim fırsatıyla sonlandırıyor. 4000 metrekarenin üzerindeki Sihir Dudullu Merkez Mağaza'sında bir katını sadece klasik modellerine ayıran Sihir Mobilya, uyguladığı müthiş indirimle heyecan yaşatıyor.

Aralarında Sherill, Lam Lee, Hekman, Aico, Dall'Agnese, Arte Brotto, Giorgio Piotto, Bamax gibi klasik çizgide dünyanın önde gelen markalarının da bulunduğu bu özel katta, estetik ve fonksiyonel yüzlerce tasarım harikası mobilya ve aksesuar ürünü %70'e varan indirim fırsatıyla klasik mobilya tutkunlarını bekliyor. Sihir Mobilya çarpıcı indirim fırsatıyla beraber klasik ürünlerini bitiriyor.

Oturma gruplarından yatak odalarına, mutfaktan yemek odalarına, halıdan aksesuarlara kadar Türkiye'nin en geniş İtalyan marka ve ürün seçeneğini bir arada sunan Sihir Mobilya'da ayrıca klasik ürünler dışında bazı mobilya ve aksesuar ürünleri de %40'a varan indirim fırsatlarıyla sunuluyor. Sihir Mobilya'nın iki yıldır beklenen indirimi Sihir Dudullu Merkez ve Sihir Etiler Mağazaları'nda çarpıcı fırsatlarla ziyaretçileri bekliyor.

Natuzzi, Mercantini, Febal, Cattelan, Arflex, Desiree gibi markaların da aralarında bulunduğu 30'u aşkın İtalyan markasını keyifli ve konforlu alışveriş ortamında tüketiciyle buluşturan Sihir Mobilya, proje ekibindeki tasarımcı proje mimarlarıyla da her zevke ve her mekâna uygun çözümler üretiyor. Kaçırılmayacak indirim fırsatlarından yararlanmak için siz de Sihir Mağazaları'na uğrayın.

0 yorum:

Google