CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

4 Kasım 2008 Salı

Febal Mutfak'ta %70 indirimler

Sihir Mobilya tarafından Türkiye'ye getirilen İtalya'nın dünyaca ünlü mutfak markası FEBAL'in teşhir ürünlerinde %70 indirim fırsatı başladı.

Üstün kalitede ürettiği çok fonksiyonlu ve modüler mutfaklarıyla, İtalya'nın dünyaca ünlü mutfak mobilya markası olan FEBAL'in mağazasında yer alan birbirinden çarpıcı teşhir ürünlerinde %70 kaçırılmayacak indirim fırsatı başladı. Sihir Merkez/Febal Mağazası'nda sergilenen, estetik ve fonksiyonelliğiyle tüm beklentilere yanıt veren Febal mutfak tasarım ve çözümleri indirimli fırsatlarıyla ziyaretçileri bekliyor.

İtalyan tasarımının ve üretim kalitesinin üstünlüğünü temsil eden, 40 yıldan fazla zamandır İtalya'nın en ünlü tasarımcılarıyla çalışan Febal Mutfak, birbirinden farklı modelleriyle seçkin yaşam stilinin beklentilerine yanıt veriyor. Febal, koleksiyonunda yer alan Silver, Luxury, Trimmer, Kelly, Aida, Less ve Marina gibi farklı tasarımlarıyla İtalyan mutfağının karşı koyulamaz lezzetlerini yansıtıyor.

Febal mutfak çözümleri, farklı renk seçenekleri, kombinasyonları, modüler sistem ve aksesuar alternatifleriyle, teknolojiyle estetiği bir arada sunuyor. İtalyan mutfağından beklediğiniz her türlü lezzeti bulabileceğiniz Febal Mutfak ile her zevke ve mekana uygun mutfaklar yaratılıyor.

Febal Mutfak teşhir ürünlerinde tadına doyulmayacak %70 indirim fırsatından yararlanmak için siz de Sihir Merkez/Febal Mağazası'na uğrayın.

0 yorum:

Google