CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

5 Eylül 2008 Cuma

Hayatı kolaylaştıran paket...

Gorenje, yeni evleneceklere yönelik tasarım odaklı ürünleri ile hayatı kolaylaştırmayı amaçlıyor. Yeni evleneceklere yönelik özgün, teknik açıdan mükemmel, kullanıcı ve çevre dostu ürünler ortaya koymayı misyon edinen Gorenje, tasarım odaklı ürünleri ile çiftlere hayatı kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Gorenje’nin çekici bir şekilde tasarlanmış solo kategorisindeki evlilik setinde, buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinesi yer alıyor.

Tasarım çizgisiyle mutfak için en akıllı çözümü sunan Gorenje Solo bulaşık makinelerinde paslanmaz çelik iç yüzey, yüksekliği ayarlanabilen üst sepet, katlanabilir alt sepet, program sonunda ışıklı uyarı, gizli ısıtıcı, 3 adet püskürtme kolu özellikleri bulunuyor.

Özel ihtiyaçlar için programları bulunan Solo çamaşır makineleri, tek dokunuşlu kontrol ve kullanıcı dostu kumanda paneli, çamaşırları yıkama işlemini başlatma saati ayarlanabilen ve kurutma sırasında fısıltı kadar sessiz olma özelliklerini taşıyor.

Maksimum tasarruf ilkesini gözeten Solo buzdolaplarında ise, antibakteriyel koruma, otomotik buz çözme, hızlı soğutma, koku filtresi, digital sıcaklık göstergesi özellikleri bulunuyor.

Evlilik hazırlığında olan çiftlerin yanı sıra evini yenilemek isteyenler için de hazırlanan bu paket önemli bir fırsat oluşturuyor.

0 yorum:

Google