CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

5 Eylül 2008 Cuma

İlk şanslı Pazar 7 Eylül...

Broderi Narin’in fabrika satış mağazasında sonbaharın ilk hafta sonu yine özel avantajlar var. Tatil dönüşü ilk “Şanslı Pazar”; 7 Eylül...

Broderi Narin, 3000 farklı ürün seçeneğinin yer aldığı İstanbul Mahmutbey’deki Fabrika Satış Mağazası’nda, her ayın ilk Pazar günü gerçekleştirdiği “Şanslı Pazar” uygulaması ile güne özel seçilmiş üründe yüzde 50, diğer ürünlerde yüzde 40’a varan indirim avantajı sağlıyor.

Bu yıl tatil dönüşü okullar açılmadan önce taşınmayı ya da perdelerini yenilemeyi isteyenler için, 7 Eylül Pazar günü “Şanslı Pazar” olacak. Kampanya kapsamında, Broderi Narin müşterilerini ayrıca, kasada sürpriz bonus indirimler de bekliyor.

Broderi Narin, farklı zevk ve beklentilere yanıt veren 3000’e yakın deseni buluşturduğu Mahmutbey Taşocakları Caddesi üzerindeki 1000 metrekarelik fabrika satış mağazasında, “Şanslı Pazar” kampanyasını her ay tekrarlıyor.

Kampanya ile o güne özel olarak belirlenen bir üründe fiyatın yarısı uygulanıyor. Broderi Narin, ayrıca, yonca yapraklı ürünlerde yüzde 40’a varan indirim ve kasada sürpriz bonus indirim uyguluyor. Teşhirde sunulan ürünlerde ise, çok özel fiyatlar yer alıyor.

Broderi Narin’in renk ve desen çeşitliliği ile müşterilerine görsel bir şölen sunan fabrika satış mağazasında, yeni sezon koleksiyonlarının yanı sıra, dünyaca ünlü diğer markaları taşıyan ithal ürünler de bulunuyor.

0 yorum:

Google