CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

11 Mayıs 2009 Pazartesi

Daha renkli bir bahar geliyor

Kışın soğukları geride kaldı, açan çiçekler ve ılık rüzgarlarla bahar kendini hissettirmeye başladı. Bosch Ev Aletleri de, ılık rüzgarları arkasına alarak müşterilerine bahar günlerini daha bir güzel yaşatıyor. Düzenlediği kampanyalarla tüketicilerini küresel ekonomik krizin etkilerinden koruyan Bosch Ev Aletleri, Mart ayından itibaren kaldırılan özel tüketim vergisine ek olarak Nisan ayında ÖTV ve KDV’nin toplamı oranında indirim de sunuyor. Böylece Bosch, kaçırılmayacak fırsatlarla müşterilerini küresel ekonomik krizin etkilerinden koruyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla hayatı kolaylaştıran ve insanlara her zaman güvenebilecekleri çözümler sunan Bosch Ev Aletleri, Nisan ayında kurutma makinesi almak isteyenler için de inanılmaz fırsatlar sunuyor. Bosch’tan Nisan ayında herhangi bir model kurutma makinesi alanlar, özel tabanı sayesinde her yöne doğru kolayca kayarak hareket eden ve seramik kaplama paladyum-glissee kaygan tabanı ile büyük bir hareket özgürlüğü sağlayan TDA4620 kodlu yeni Sensixx B3 ütüyü de Bosch’un hediyesi olarak götürüyor. Üstelik, ürünlerinin güvenilirliği konusunda lider firma Bosch’un fatura kesim tarihinden itibaren 1 ay içinde iade garantisi ile.

Bosch Ev Aletleri’nin bahar sürprizleri bunlarla da sınırlı değil. Bosch’ta Nisan ayında Cardfinans sahipleri çok daha kazançlı. Cardfinans sahipleri Bosch beyaz eşyaları isterlerse Ağustos’ta ödemeye başlama avantajıyla peşin fiyatına peşinatsız 7 taksitle alabiliyor.

0 yorum:

Google