CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

12 Nisan 2009 Pazar

2009 Düğün Modası ve 2009 Gelinlik Modası

2009 Yılında tek gelinlik yetmez
Ne giyeceğine karar veremeyen gelinler, nikâhta ayrı; düğünde ayrı kıyafet giymeye başladı. İki seremoni arasında saç modellerini bile değiştirenler var.

2009 Yılında kiralık mücevherler
Bagborroworsteal.com'a Sex and the City'den de iyice aşinasınızdır diye tahmin ediyorum. Site, çantaların yanı sıra artık mücevher de kiralıyor. Dar bütçeyle 'şık' görünmek isteyen gelinlerin adresi.

2009 Yılında Vintage modası
Geçmişe özlem hem gelinlikler de hem de nikâh yüzüklerinde kendini gösteriyor. Vintage butikler ve antikacıların yanı sıra, hesaplı fiyatlara gelinlikler bulabileceğiniz www.ebay.com da kurtarıcınız olacak.

2009 Yılında Facebook'suz asla
Evlilik teklif edilen anının video'sunu Youtube'a koymak da olabilir bu; davetiyeyi e-posta ile göndermek de, düğüne geri sayım blog'u kurmak da. Gecede çalınacak şarkılar ve diğer hazırlıklar için arkadaşlar arasında oylama yapmak ve düğün listesini Facebook üzerinden şekillendirmek moda.

2009 Yılında yurtdışında evlilik
Türklerin de sıklıkla başvurduğu bu yöntem sayesinde sektör, geçtiğimiz yıllarda dört kat büyüdü. Yunan adaları, yakın Avrupa ülkeleri ilk tercihlerden. Katılımcı sayısı azaldığı için, düğün masrafı da düşebiliyor.

2009 Yılında renkli gelinlikler
Avrupa ve ABD'de farklı renkleri tercih eden gelinlerin sayısı artıyor. Kırmızı ve mor çok revaçta. Kate Moss'un düğününde siyah veya mor gelinlik giyeceği söyleniyor!

2009 Yılında 80'lere dönüş
Bugünün gelin ve damatları, genellikle 1980'lerde genç olmuş veya ucundan yakalamış kişiler. Hazır, furya devam ederken düğünde 80'lerden çalacak DJ ve orkestralar tercih ediliyor. Eğlence garantili!

2009 Yılında Ekolojik düğünler
Gelinliğinden davetiyesine kadar her şeyi ekolojik olan düğünlerde, gelin ve damada hediye alınmaması, onun yerine belli başlı vakıflara bağışta bulunulması isteniyor.turkeyarena.com

2009 Yılında temanızı belirlediniz mi?
Düğünlerde misafirleri eglendirmek şart. Bu yüzden farklı temalara yoğunlaşanlar da oluyor. Örneğin gotik düğünler. Hello Kitty temalı seremonilerin sayısı da artıyor. Japonya'daki Daiichi Hanyu otelinde pembe Hello Kitty gelinliği giyiliyor, nikâhınızı kedi kostümü giymiş insanlar kıyıyor.

2009 Yılında Nüdist düğünleri
Hazırlıklar, gelinlikdamatlık dertleriyle uğraşmak istemeyen 'nüdistler' için evlenecek çiftin çıplak olduğu nikâh törenleri düzenleniyor. Toplu nüdist nikâhları bile kıyılıyor.

2009 Yılında Maceralı balayları
Balayında dinlenmek mi! Yeni evliler artık macera tatillerine çıkıyor. Vietnam, Afrika, yeni destinasyonlar...

0 yorum:

Google