CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

17 Mart 2009 Salı

Bosch’la ilkbahar vergisiz geliyor

Kış bitiyor, güneşli günler yaklaşıyor. Geçtiğimiz yıl düzenlediği kampanyalarla tüketicilerini küresel ekonomik krizin etkilerinden uzak tutan Bosch Ev Aletleri, baharın başlangıcını simgeleyen Mart ayında da sürprizlerine devam ediyor. Mart ayında bir Bosch beyaz eşya sahibi olmak isteyenleri, büyük fırsatlar bekliyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla hayatı kolaylaştıran ve insanlara her zaman güvenebilecekleri çözümler sunan Bosch Ev Aletleri, Mart ayına özel olarak düzenlediği kampanya ile beyaz eşyalardaki KDV ve ÖTV’leri kaldırıyor. Mart ayında Bosch Ev Aletleri’nden beyaz eşya alanlar, katma değer ve özel tüketim vergilerini ödemiyor, çünkü bu vergileri Bosch karşılıyor.

Bosch Ev Aletleri’nin sürprizleri vergisiz günlerle de kalmıyor. KDV ve ÖTV’den kurtulan tüketiciler müthiş taksit seçeneklerinden de faydalanıyor. Bosch’ta Mart ayında Cardfinans sahipleri ise çok daha kazançlı. Cardfinans sahipleri Bosch beyaz eşyaları isterlerse peşin fiyatına peşinatsız 7 taksit ve Ağustos’ta ödemeye başlama avantajıyla, isterlerse de peşin fiyatına peşinatsız 11 taksitle alabiliyorlar.

0 yorum:

Google