CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

17 Mart 2009 Salı

Bacalı kombi bakım kampanyası

E.C.A’nın “Bacalı Kombi Bakım Kampanyası”na Katılın, Hayatınızı Emniyet Altına Alın
Türkiye’nin ısı ve yapı sektörünün lider markası E.C.A, 26 Ocak - 31 Mart 2009 tarihleri arasında devam edecek olan Türkiye çapında dev bir kampanyaya imza atıyor.

Bakım ve baca bağlantı kontrol hizmetini içeren E.C.A’ nın Bacalı Kombi Bakım kampanyası Türkiye’nin tüm bölgelerini kapsıyor. Üç ay devam edecek olan kampanya süresince E.C.A yetkili servisleri, liste fiyatları üzerinden bakım ve diğer işçilik hizmetlerinde % 16, bakım kapsamında kullanılacak yedek parçalarda %10 indirim uygulanıyor.

Bakım hizmetinin doğal gaz kullanan tüm mekanların emniyeti için hayati önem taşıdığı gerçeğinden hareket eden Elginkan Topluluğu, Türkiye çapındaki E.C.A ürünlerinin Satış Sonrası Müşteri Hizmetlerini yürüten EMAR A.Ş.’nin yönetiminde, bakım kampanyası başladı.

Kombi ve tüm sistemleri bakıma alınıyor
E.C.A kampanyası süresince, doğalgaz tesisatında yer alan gaz bağlantı borularının, baca ve baca bağlantılarının, kombi cihazı ile emniyeti kontrol ediliyor ve bakımları yapılıyor. Bacaların güvenli ve sağlıklı kullanılması sağlamak amacıyla E.C.A yetkili servisleri bakım hizmetinin yanı sıra, deforme olmuş veya özelliliğini kaybetmiş atık gaz sensörlerinin değişimini yapılıyor ve uygun olmayan baca bağlantılarını tespit ederek yenileniyor.

Bakım ile kombiniz yüzde 15 verimli çalışacak
Düzenli olarak yılda en az bir kere yaptırılması gereken bu bakımlar ile güvenlik unsurlarının kontrollerinin yanı sıra, cihazın çalışan parçalarının temizliği ve ayarlarının da istenilen hale getirilmesi sağlanıyor. Düzenli bakım sayesinde, doğalgaz cihazlarının ekonomik ömürleri arttığı gibi %15 oranında verimlilik artışı da elde ediliyor. Türkiye’de halen 4 milyon adede yakın kombi cihazı, 100 bin civarında doğalgaz kazanı, doğalgaz sobaları ve doğalgazlı şofbenler sorunsuz olarak çalışıyor.

Kampanyadan yararlanmak için başvurulacak adresler
E.C.A’nın kampanyasından yararlanmak isteyenler 444 0 322 numaralı Tüketici Danışma hattına (İstanbul, Ankara ve İzmir dışındaki aramalarda 0216 alan kodu kullanılacaktır) ya da emar@emarservis.comBu posta adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır mail adresi üzerinden başvurularını yapabiliyorlar.

Kombinin yıllık bakımı kapsamındaki hizmetler
E.C.A yetkili servislerince, yıllık bakımda başlıca şu işlemler yapılıyor: Yanma grubu temizliği (brülör ve enjektör grupları), su grubu kontrol ve filtre temizliği, emniyet donanımları kontrolü, genleşme tankı fonksiyon kontrolü (kombi-kat kaloriferi) ile kablo grubu, bağlantı soketleri kontrolü ve baca bağlantılarının uygunluk kontrolü.

0 yorum:

Google