CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

30 Haziran 2008 Pazartesi

Mobilyada mobil kampanya...

Mobilya sektöründe faaliyet gösteren şirketler, hediye çekleri ve yüzde 50'ye varan indirimlerin yanı sıra satın alınan ürünlerin farklı mağazalardan teslim alınabilmesine de olanak sağlıyor.

Düğün hediyesi IKEA'dan
Güzel tasarımlı, kaliteli, kullanışlı binlerce çeşit mobilya ve ev aksesuarını aynı çatı altında düşük fiyata sunan IKEA mağazaları, 'Siz Evet Deyin Yeter' sloganıyla IKEA Evlilik Hesabı uygulamasını başlattı.

Evlilik Hesabı uygulamasıyla, yeni evlenecek çiftlerin evlerini kurarken, biraz olsun yüklerinin hafifletilmesi amaçlanıyor. 7 binden fazla ürünü aynı çatı altında bulunduran ve her türlü mobilya ve ev akseauarı ihtiyacına cevap veren IKEA mağazaları, yeni evlenecek çiftlerin hayallerindeki eve kavuşmalarına yardımcı oluyor.

IKEA 'Evlilik Hesabı' açtırmak için yapılması gereken tek şey; IKEA Ümraniye, IKEA Bayrampaşa ya da IKEA Bornova mağazalarından birine uğramak.

IKEA 'Evililik Hesabı' şöyle uygulanıyor:

  • IKEA mağazasına gelen çiftlerin adına özel bir IKEA Evlilik Hesabı açılıyor.
  • Çiftin yakınlarının, SMS ya da e-posta yoluyla IKEA Evlilik Hesabı’ndan haberdar olmaları sağlanıyor.
  • Çifte özel açılan hesaba, yakınları EFT - Havale yolu ile diledikleri tutarda hediye çeki satın alarak veya en yakın IKEA mağazasına gelerek katkıda bulunabiliniyor.
  • Evlilik Hesabı açtıran çiftler, kendilerine özel verilen şifre ile IKEA web sitesinden kendi sayfalarına girerek, hesaplarında biriken hediye çeklerini ve kim tarafından hediye edildiğini takip edebiliyorlar.
  • Evlenecek çiftlere düşen ise hesaplarında biriken hediye çekleriyle yeni yuvalarını IKEA mağazlarından tek bir çatı altında diledikleri gibi döşemek.


  • Ayrıca; 1 Eylül 2008 tarihine kadar IKEA mağazalarında Evlilik Hesabı açtıran çiftlere, hesaplarında biriken miktarın yüzde 10’u IKEA tarafından düğün hediyesi olarak veriliyor.

    0 yorum:

    Google