CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

30 Haziran 2008 Pazartesi

Broderi Narin’de indirim var

Evlilik mevsiminde, yuva kuracaklara özel indirim ve sürpriz hediye veriyor. Tül perdede 85 yıllık birikimi ile modaya öncülük yaparak, evlerin tarzını belirleyen koleksiyonlar yaratan Broderi Narin, Mahmutbey’deki fabrika satış mağazasında yeni evlenecek çiftler için özel bir kampanya gerçekleştiriyor.

Evlilik mevsimi olarak kabul edilen yaz ayları için düğün hazırlıklarına başlayan çiftler, evlilik tarihlerini içeren “Gün Kartı” ile geldiklerinde, tül ve perdelik kumaşlarını yüzde 25 indirim ile alabilecekler. Kampanya, haziran ve temmuz ayında geçerli olacak. Broderi Narin, ayrıca alışveriş yapan tüm çiftlere evlilik hediyesi olarak brodeden yapılmış şık bir runner hediye ediyor.

Sixties, Organze Negro, Flok Baskı, Summer Time, Natural Look ve Linen Like gibi koleksiyonları ile son dönem trendlerini yansıtan Broderi Narin, 1000 metrekarelik fabrika satış mağazasında 3000 farklı deseni bir arada sunuyor.

0 yorum:

Google