CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

11 Haziran 2009 Perşembe

Yeni evlenecek çiftlere müjde!

Hotpoınt-arıston evlilik hazırlığında olan çiftlerin beyaz eşya sorununa uygun fiyatlı çeyiz setleri ile çözüm sunuyor.

Bahar ve yaklaşan yaz ayları evlilik için en ideal dönem. Peki, evlilik hazırlığında olan çiftler evlerini kurarlarken aynı zamanda da bütçelerini nasıl koruyacaklar? İşte bu sorunu ortadan kaldırmak için Hotpoint-Ariston tarafından yeni evlenenlere özel indirimli fiyatlarla satışa sunulan çeyiz setleri ile artık ev kurmak çok daha kolay. Ayda 79 ve 97 liradan satışa sunulan; buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesinden oluşan yeni Hotpoint-Ariston çeyiz setleri evlilik hazırlığında olan pek çok çifte özel alternatifler sunuyor.

Peşin fiyatı 2 bin 99 lira olan ve TEB’den kredi kullanılarak ayda 79 liraya taksitle satışa sunulan çeyiz setinde yer alan Hotpoint-Ariston MTM 1901 çift kapılı buzdolabı hijyen kontrol sistemi ve 435 litre iç hacim ile dikkat çekiyor. Kuvvetli, normal, ekonomik, hızlı yıkama ve duşlama olmak üzere 5 yıkama programı bulunan LBF51 A sınıfı bulaşık makineleri ise yeni evlere çiftlere ekonomik çözümler sunuyor. Çeyiz setinde yer alan ARL85 A sınıfı çamaşır makineleri ise 5 kilogram yıkama kapasitesi, 800 devir, 16 yıkama programı ve kolay ütü fonksiyonuna sahip.

Ayda 97 lira taksitle satın alınabilen ve peşin fiyatı 2 bin 449 lira olan Hotpoint-Ariston çeyiz setinde ise MTM 0811 No-Frost buzdolabı hijyen kontrol sisteminin yanı sıra 380 litre iç hacme sahip. Yeni evlenen çiftlere sunulan bu çeyiz setinde yine aynı şekilde kuvvetli, normal, ekonomik, hızlı yıkama ve duşlama olmak üzere 5 yıkama programı bulunan LBF51 A sınıfı bulaşık makineleri bulunuyor. Bu çeyiz setinde yer alan ARXL105 A sınıfı çamaşır makinesi ise 6 kilogram yıkama kapasitesi ve bin devir gücü sunuyor. 16 yıkama programı ile dikkat çeken çamaşır makinelerinin aynı zamanda yeni evlenecek çiftlere özel bebek programı da bulunuyor.

Su, elektrik ve zaman tasarrufu sağlarken modern görünümleri ile yeni evli çiftlerin gözdesi olmaya aday Hotpoint-Ariston’un yeni çeyiz setleri tüm Hotpoint-Ariston bayilerinde satışa sunuluyor.

0 yorum:

Google