CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

11 Mayıs 2009 Pazartesi

Vaillant’ta bahar kampanyası

Yeni evlilere veya evini yenileyenlere yönelik yeni bir kampanya başlatan Vaillant 31 Mayıs’a kadar vade farksız 12 taksit imkanı sunuyor

Vaillant, yeni evlilere veya evini yenileyenlere yönelik yeni bir kampanya başlattı. Finansbank’ın Cardfinans’ına sahip olanlara peşin fiyatına vade farksız 12 taksit imkanı sunan kampanya, 31 Mayıs’a kadar devam ediyor.

Isıtma-soğutma sektörünün önemli markalarından Vaillant’ın bahar kampanyası, ileri teknoloji ve AR&GE ile Almanya’da üretilen kombi ve klimaları kapsıyor.
Piyasaya sunulduğunu günden bu yana tüketicilerden yoğun ilgi gören, yeni jenerasyon Vaillant ecoTEC Plus Yoğuşmalı Kombiler, yeni dizaynı, şık görünümü ve sağladığı tasarruf ile ön plana çıkarken, daha da küçülen ebadı ile her tür mekana kolayca monte edilebiliyor.

Yaz aylarına girmeden hazırlıklarını tamamlamak isteyenler içinse Vaillant inverter klimalar çok uygun fiyat ve ödeme koşulları ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Estetik dizaynları, yüksek performansları ve sağlıklı yaşam fonksiyonlarıyla oldukça iddialı olan bu klimalar; A sınıfı enerji tüketimini DC inverter teknolojisi ile buluşturarak maksimum enerji tasarrufu sağlıyor; süper sessiz iç ünitesi, modern çizgileri ve ince tasarımı ile beğeni topluyor.

0 yorum:

Google