CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

2 Şubat 2009 Pazartesi

Sarev'den sıcacık bir kampanya...

SAREV; ortopedik yastıkla sağlıklı uyku ve kaz tüyü sıcaklığını yaşamak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor: SAREV’de; Visco yastık ve Kaz Tüyü yorgan alana, ikinci takım yarı fiyatına!

Kampanya ile sunulan Visco yastık; boyun kaslarını dinlendirerek başın anatomik yapısını koruyor ve günün yorgunluğunun atılmasına destek oluyor. Kaz Tüyü yorgan ise; doğal yapısından dolayı sıcaklık değişimlerine karşı vücudu koruyarak nemi ayarlıyor ve uyku için uygun bir atmosfer oluşturuyor.

%100 “visco” elastik malzemelerden üretilen, ortopedik Visco yastık; vücut ağırlığına, ısısına ve şekline göre hareket ediyor. Bakteri ve koku barındırmayan yastık, fermuarlı dış kılıfı sayesinde makinede yıkanabilme özelliğine sahip. Visco yastık; 40x60x16,5 cm ebatlarındaki Dolphin ve 40x60x11 cm ebatlarındaki Longwave adlı iki farklı model seçeneğiyle sunuluyor.

Kampanyanın diğer ürünü Kaz Tüyü yorgan; %70 gıdık tüyünden oluşuyor. %30’luk bölüm ise; kazın göğüs kısmından alınan tüylerle üretilmiş. Diğer dolgu malzemelerine oranla ısıyı daha fazla koruma özelliğine sahip yorganda; kaz tüylerinin dışarı çıkmasını önlemek amacıyla pamuklu kumaşlar kullanılıyor.

Bakteri barındırmadığı için koku yapmayan antialerjik yorgan; kaz tüyleri sayesinde gece vücudun terini emerek gündüz bu teri havaya püskürtüyor. Haftada bir kez silkelenip havalandırıldığında, yorganın dokusu gevşiyor ve yeniden kabararak nemden arınıyor. Kaz Tüyü yorgan; tek kişilik (125x215 cm.) ve çift kişilik (195x215 cm.) olarak iki farklı ebatta sunuluyor.

Kaçırılmayacak kampanya fırsatı, 01 Şubat – 31 Mart 2009 tarihleri arasında SAREV’in Eskişehir, İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Mersin, Samsun, Elazığ, Diyarbakır’da bulunan mağazalarında değerlendirilebilir.

0 yorum:

Google