CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

18 Şubat 2009 Çarşamba

Büyük Profilo'dan büyük hediye

Düzenlediği kampanyalarla her evin ihtiyacını karşılayan ve 2009 yılına da büyük sürprizlerle giren Profilo, yeni kampanyaları ile tüketicilere çok cazip avantajlar sunuyor. Şubat ayında bir Profilo’dan beyaz eşya almak isteyenleri büyük fırsatlar bekliyor.

Profilo’da KDV ve ÖTV yok
Şubat ayında beyaz eşya ihtiyaçlarını Profilo’dan karşılamak isteyenler, katma değer ve özel tüketim vergilerini ödemiyor. Çünkü Şubat ayı boyunca beyaz eşyaların KDV ve ÖTV’sini tüketiciler yerine Profilo karşılıyor. Üstelik peşin fiyatına, peşinatsız 12 taksit avantajı ile.

Şubat ayında Profilo, müşterilerini hediyelerle karşılıyor. Şubat ayı boyunca Profilo bayilerinden herhangi bir büyük beyaz eşya alan herkes, elektrikli süpürge, saç şekillendirici ve ekmek kızartma makinesini Profilo’nun hediyesi olarak götürüyor.

Büyük beyazlarda küçük taksitler
Profilo’da Şubat ayı boyunca büyük beyaz eşyalar küçük taksitlerle satışa sunuluyor. Şubat’ta Profilo’dan büyük beyaz eşya alanlar, 24 TL’den başlayan taksit avantajlarından faydalanıyor.


Kampanya, ankastre ürünler ve tek kapılı buzdolapları dışındaki büyük beyaz eşyalar için geçerlidir.
36 ay taksit seçeneği bu kampanya için geçerli değildir.
Peşin fiyatına, peşinatsız 12 taksit seçeneği anlaşmalı banka kartları için geçerlidir.
Bu kampanyaya tek kapılı buzdolapları, DF 3200 model derin dondurucu ve ankastre ürünler dahil değildir. Kampanyada geçerli ürünler, VS 5 PT 18 elektrikli süpürge, SS 5115 saç şekillendirici ve EK 7966 ekmek kızartma makinesidir. Bu kampanyada 36 ay taksit seçeneği geçerli değildir.
36 aylık taksit seçeneğinde FRT 3001 G kodlu ürün için geçerli taksit tutarı 24 TL’dir.
Not; Herhangi bir büyük beyaz eşya alan tüketiciler, uygun olan kampanyaların yalnız birinden faydalanabilir.

0 yorum:

Google