CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

17 Ekim 2008 Cuma

Profilo'da Ekim ayı kampanyası

Dayanıklı ev aletleri ile yaşamı kolaylaştıran Profilo, tüketicileri sevindiren kampanyalarına devam ediyor. Ekim ayı kampanyasıyla eski beyaz eşyasını getirene yeni Profilo’lara 400 YTL’ye varan indirimle sahip olma avantajı sunuluyor.

Üstelik Ekim ayı boyunca devam edecek kampanyaya Profilo’nun en yeni buzdolapları, derin dondurucuları, çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve fırınları da dahil. Ekim ayı tüm eskilerinizden kurtulup evinizi yepyeni Profilo’larla donatmanın tam zamanı.

No-frost Buzdolabı alana Profilo Klima sadece 519 YTL
Ekim ayında Profilo No-frost Buzdolabı alanlar Profilo P3ZMI/A12500 model klimalara sadece 519 YTL ödeyerek sahip olabilecek.

Dört büyük Profilo’dan birini alana Elektrikli Süpürge, Saç Kurutma Makinesi ve Ütü hediye
Ayrıca bir diğer kampanya ile de dört büyük Profilo’dan birini alana VS5PT18 elektrikli süpürge, 5K8305 saç kurutma makinesi ve 7050 model ütü hediye ediliyor. Profilo bu kampanya ile özellikle evlilik hazırlığı içerisinde olanları ve yeni ev kuranları düşünüyor. Değiştirecek eski bir beyaz eşyası olmayanların da yararlanabileceği bir kampanya.

Profilo’nun Ekim ayı kampanyalarının arasından hangisinin uygun olduğunu seçmek ise tüketiciye kalıyor. Üstelik Tüm Profilo’lar Bonus Card’a peşinatsız 12 taksit avantajıyla sunuluyor. Kampanyaya ankastre ürünler ve tek kapılı buzdolapları dahil değildir.

0 yorum:

Google