CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

14 Eylül 2008 Pazar

Eylül ayında büyük avantajlar...

Estetik, konforlu, performanslı, yenilikçi ve teknolojik Siemens Solo ürünler, Eylül ayında büyük avantajlar sunuyor. Eylül’de Solo ürünlerde hem indirim hem de taksit avantajı var.

İndirimli ikili
Siemens Solo ürünlerden bir noFrost buzdolabı ile birlikte çamaşır makinesi, bulaşık makinesi veya fırın seçeneklerinden birini aldığınızda 700 YTL indirim sizi bekliyor. 700 ytl indirim KD 49 NA 73 NE, WM 14 S 761 TR;SN 26 M 890 EU;HM 746505 T kodlu ürünler için geçerlidir.

Eskilere yol göründü
Markası ne olursa olsun eski beyaz eşyanızı getirin, noFrost buzdolaplarını 300, çift kapılı buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve fırınlara 200 YTL indirimle sahip olun.

Beyaz eşya sizden, elektrikli süpürge bizden
Siemens’ten Eylül ayında herhangi bir beyaz eşya alın, 283 YTL değerindeki Siemens 1800 Watt gücündeki VS 55 A O1 elektrikli süpürge hediyemiz olsun. Tek kapılı buzdolapları ve derin dondurucular kampanya dahilinde değildir.

Beyaz eşyada taksit avantajı
Siemens’ten Eylül ayında alacağınız tüm beyaz eşyalara, peşin fiyatına 5 taksitle sahip olabilirsiniz. Bonus Card sahipleri ise +7 taksit avantajına sahip.

0 yorum:

Google