CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

6 Temmuz 2008 Pazar

Çeyiz sandığının en gösterişli parçası

Bol şenlikli evlilik sezonu açıldı. Bugünlerde yoğunlaşan evlilik hazırlıklarının yorucu ama bir o kadar da keyifli koşuşturması tüm hızıyla sürüyor. Yeni bir hayata adım atmanın verdiği heyecana kapılan pek çok çift, kuracakları evin her ayrıntısında kusursuzluğu yakalama telaşında. Bu keyifli telaşın alışveriş listesinin en başına yerleşecek bir ürün önerimiz var. İpek ile kaz tüyünün mükemmel bir uyumu ile ortaya çıkan Exclusive DAUNY set. Bu yaz çeyiz sandığının ilk ve en kusursuz parçası PENELOPE’nin Exclusive DAUNY seti olacak. Yastık ve yorgandan oluşan Exclusive DAUNY set, tarifsiz yumuşaklığını ve hafifliğini kaz tüyünden, ten ile uyumunu ise ipeğin mükemmel dokusundan alıyor. PENELOPE’nin spesiyal&lisanslı serisinin en yeni ürünü olan Exclusive DAUNY, uykuya farklı bir asalet ve zarafet katacak.

Dört bin yılı aşkın bir mazisi olan liflerin kraliçesi ipek, PENELOPE Exclusive DAUNY sette hayat buldu. İnceliği, parlaklığı, pürüzsüz yapısı ve muhteşem görünümü ipek kılıfın çekiciliğini sağlarken; yumuşaklık ve dayanıklılığı ise, kullanım avantajlarını zenginleştiriyor. Dünyanın en kaliteli Macar tüylerinin kullanıldığı Exclusive DAUNY set, ileri teknolojili üretim tesislerinde üretilerek sağlık, kalite ve konforu da beraberinde getiriyor. Tüy geçirmez ipek kumaşın kullanıldığı Exclusive DAUNY yorgan, kutu kaset dikimi ile çok kullanışlı. Exclusive DAUNY yastık ise, özellikle yumuşak yastık sevenler için çok ideal. Sadece özel talep üzerine üretimi gerçekleştirilen PENELOPE Exclusive DAUNY set, evlilik hazırlığının da en gösterişli parçası olacak.

Ülkemizdeki uyku kültüre öncülük eden MAYA TEKSTİL’in yıllardan beri beğeniyle kullanılan markası PENELOPE imzalı Exclusive DAUNY set, sadece Kervan mağazasında satışa sunuluyor. MAYA TEKSTİL ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın bayileri öğrenmek için www.mayatekstil.com web adresi ziyaret edilebilir veya 0 (216) 561 20 02 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

0 yorum:

Google