CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

11 Haziran 2008 Çarşamba

Telekom'dan Evlenenlere Kampanya

Evlilik Kampanyası ile çiftlerin telefonları ücretsiz bağlanıyor, Panasonic marka telefon veriliyor.

Türk Telekom, yeni başlattığı Evlilik Kampanyası ile 15 Mayıs – 30 Eylül tarihleri arasında evlenen tüm çiftlerin telefonlarını ücretsiz bağlıyor; 99.9 YTL değerinde Panasonic marka, SMS atma özelliğine sahip TG7100 model DECT telefon veriyor; Hem ev ve iş hem de cep telefonlarına gönderebilecekleri 300 adet SMS gönderiyor

Türk Telekom; evliliklerin arttığı yaz döneminde, evlerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan ev telefonlarını çiftlere ücretsiz olarak sunuyor. Ucuz ve kesintisiz iletişim fırsatı sağlayan ev telefonlarının imkanlarından yeni evli çiftlerin de faydalanması için Evlilik Kampanyası düzenliyor.

15 Mayıs - 30 Eylül tarihleri arasında evlenen çiftlerin yararlanabileceği bu kampanya kapsamında yeni evli çiftlere Türk Telekom'un ev telefonlarından SMS atma özelliğine sahip 100 YTL değerinde Panasonic marka bir telefon verilecek. Bunun yanında ister ev ve iş ister cep telefonlarına gönderim yapmalarını sağlayan 300 adet SMS de evlilik hediyesi olarak veriliyor.

Kampanyaya katılma şartları da oldukça basit: Evlilik cüzdanı ve nüfus cüzdanı ile Türk Telekom yetkili merkezlerine başvuran çiftler, hemen Panasonic telefonlarını alabiliyor ve ücretsiz bir biçimde evlerine telefon bağlatabiliyor. Bunun için 24 aylık bir sözleşme imzalamak ve bu telefonu başkasına devretmemek üzerine bir taahhüt vermek gerekiyor. Bu süre zarfında çiftler; StandartHatt, KonuşkanHatt veya ŞirketHatt'ın avantajlı tarifelerinden herhangi birinden faydalanabiliyor.

Stoklarla sınırlı kampanya kapsamında yeni evli çiftler, 15 Mayıs'tan sonra evlenmiş ve evlerine telefon bağlatırken zaten bu ücreti vermişlerse bağlantı ücreti bir sonraki faturalarından otomatik olarak düşülüyor.

Evlilik Kampanyası'nın ucuz ve hesaplı bir şekilde iletişimin anahtarı olan ev ve iş telefonlarının kullanımı için itici bir güç olacağını belirten Türk Telekom Pazarlama Direktörü Erem Demircan, "Türk Telekom olarak yeni evli çiftlere bu hediyeyi vermek bizi son derece mutlu ediyor" dedi.

Tekofaks Komunikasyon ve Sistem Ürünleri A.Ş. Genel Müdürü Serhat Tatlı, bu aktiviteyi yılın kampanyası ve iş ortaklığı olarak gördüklerini belirtirken şunları söyledi: "DECT pazarının lideri olan Panasonic markası ile Türk Telekom'un birlikteliğinin yarattığı sinerji tüketiciye doğrudan fayda olarak yansıyacaktır. Ev ve iş telefonunda ses ve data iletimini mobil hale getiren dijital telsiz telefonlar, tüketiciye aynı zamanda hem ekonomik hem de konforlu iletişim imkanı sunacak. Projeyi duyduğumuz ilk günden beri başarısına inandığımız bu kampanyanın gerek biz iş ortaklarına gerekse tüm tüketicilere hayırlı olmasını dilerim."

Basın bülteninden derlenmiştir.

0 yorum:

Google