CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

30 Haziran 2008 Pazartesi

DOĞRUCAN MOBİLYA’DAN EVLİLİK KAMPANYASI

Doğrucan Mobilya’dan evlilik kampanyası
18 yıldır mobilya sektördünde güvenle hizmet veren Doğrucan Mobilya evlenmek isteyenlere müjdesi var. Evlilik öncesi düğün hazırlığı yapanlara özel bir kampanya yapan Doğrucan Mobilya sağladığı çeşitli avantajlar ve ekonomik seçenekler ile evlenmek isteyenlerin adresi olacak.
Yorucu arayışlara son
Düzenledikleri kampanyalar ile özellikle evlenmek isteyenlerin tercihi olan Doğrucan Mobilya bu yılda evlenmek isteyenlerin tercihi olmak istiyor. Evlilik sezonu açıldığı düğünler başladı. Telaşlı arayışların en önemlilerinden birisi ise evin mobilyası. Uzun ve yorucu arayışlara son veren Doğrucan mobilya Evlenecek çiftlere sağladığı binbir kolaylık ile büyük avantajlar sunuyor.�
Evlenelerin en çok tercih ettiği marka
Doğrucan Mobilya Genel Müdürü Reşat Hacıoğlu, Evlenenlerin en çok tercih ettiği marka olmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydederek, evlilik kampanyası ile ilgili şu bilgileri verdi:
“Yemek odası takımı, yatak odası takımı ve koltuk takımı ve 3’lü gruptan oluşan özel paket kampanya hazırladık.Buna en çok evlilik hazırlıkları yapanlar sevinecek. Çünkü bu kampanya ile evlenecek olanlara büyük avantajlar sağlıyoruz. Karmen grubu sadece 388 YTL taksitle sunuyoruz. Yanında ise hediye olarak çamaşır makinası, çift kişilik baza ve ortapedik yatak hediye olarak veriliyor. Tüm ürünlerde 6 yıl garanti ve 20 aya varan taksit imkanlarının yanında ekonomik fiyat seçenekleriyle de yine evlenenlerin ilk tercih ve markası olma amacındayız.

0 yorum:

Google