CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

9 Temmuz 2009 Perşembe

“Şanslı Pazar” 5 Temmuz’da

Broderi Narin, Mahmutbey’deki fabrika satış mağazasında çok özel avantajlar sağlıyor.

Broderi Narin, Şanslı Pazar uygulamasına devam ediyor. Her ayın ilk Pazar günü gerçekleştirilen kampanya kapsamında güne özel seçilen bir üründe yüzde 50, diğer ürünlerde yüzde 40’a varan indirim avantajı sağlanıyor. Kasada ise sürpriz bonus indirimler uygulanıyor.

Broderi Narin’in ‘Şanslı Pazar” kampanyası, yaz aylarının hareketini ve ışıltısını pencerelerinden yansıtmak isteyenler için önemli bir fırsat yaratıyor. Bu ay, 5 Temmuz’da gerçekleştirilecek “Şanslı Pazar”da, güne özel belirlenen üründe yüzde 50, diğer ürünlerde yüzde 40’a varan indirimlerin yanı sıra kasada sürpriz bonus indirimler de uygulanacak.

Broderi Narin İstanbul Mahmutbey’deki fabrika satış mağazasında gerçekleştirdiği kampanya kapsamında, pencere ölçüleri uyanlar, teşhirde dikilmiş olarak sergilenen ve Şanslı Pazar için seçilmiş ürünleri de uygun fiyatlarla satın alma fırsatı elde edecekler.

Broderi Narin, 3000’e yakın deseni buluşturduğu Mahmutbey Taşocakları Caddesi üzerindeki 1000 metrekarelik fabrika satış mağazasında, “Şanslı Pazar” kampanyasını her ay tekrarlıyor. Renk ve desen çeşitliliği ile müşterilerine görsel bir şölen sunan fabrika satış mağazasında, yeni sezon koleksiyonlarının yanı sıra, dünyaca ünlü diğer markaları taşıyan ithal ürünler de yer alıyor.

Broderi Narin’de ekstra fırsat günleri

Mahmutbey’deki fabrika satış mağazasında “Fırsat Köşesi” kampanyası ile 2008 yaz ürünlerini metresi 5 TL’den satışa sunan Broderi Narin, şimdi de anlaşmalı bankalar ile artı 3 ya da artı 6 taksit olanağı sağlıyor.

Broderi Narin, Haziran ayı boyunca devam edecek kampanya ile 2008 Summertime koleksiyonu içinde yer alan ürünleri 5 TL’den satışa sunuyor. Broderi Narin yeni perde yaptıracak olanlar veya tül ve perdesini yenilemek isteyenler için şimdi de artı taksit olanağı sağlıyor.

Finansbank, Garanti Bankası, HSBC, İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası kart sahipleri, Broderi Narin’in tüm koleksiyon ve fırsat köşesi ürünlerine 30 Haziran’a kadar artı üç taksit imkanı ile sahip olabilecekler. Akbank kredi kartı sahipleri ise 31 Temmuz’a kadar artı 6 taksit avantajından yararlanabilecekler.

Broderi Narin’in renk ve desen çeşitliliği ile müşterilerine görsel bir şölen sunan fabrika satış mağazasında, yeni sezon koleksiyonlarının yanı sıra, dünyaca ünlü diğer markaları taşıyan ithal ürünler de yeralıyor.

www.broderinarin.com.tr
Tel: 0212 446 37 93

Google