CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

23 Mart 2009 Pazartesi

2009 Yılının harikulade Son Moda gelinlikleri

2009 Yılında evlenecek olup da karar vermede zorlanan gelin adayları için 2009 yılına ait harika ötesi gelinlik modelleri işte burada..Modelleri bütün ayrıntılarıyla daha yakından görmek için ilgili resme tıklayınız..













17 Mart 2009 Salı

Yılın değiştirme kampanyası

Ev modasının öncüsü Bellona, evlerini yenilemek isteyenler için yılın en büyük değiştirme kampanyasını başlattı. Moda renk ve tasarımlar ile evin her köşesini Bellona şıklığı ile yenileyen kampanya 1 Mart- 30 Nisan 2009 tarihleri arasında geçerli olacak. Bellona eski mobilyaları çok cazip değiştirme indirimleri ile tüketicinin evinden alıyor, yepyeni Bellona’ları evlere teslim ediyor.

Ev modasının öncüsü Bellona, ev modasını doyasıya yaşatacak birbirinden şık ürünleri kaçırılmayacak fırsatlarla evlerini yenilemek isteyenlere sunuyor.

Bellona’nın 1 Mart- 30 Nisan 2009 tarihleri arasında iki ay süreyle geçerli olan yeni değiştirme kampanyasında ev modasında modern tasarımın en güzel örneklerinden Linea Koltuk Takımı 740 TL, Lorenzo Yemek Odası Takımı 780 TL, Lorenzo (5 kapılı / karyolalı) Yatak Odası Takımı 780 TL, Ergo Pedic çift kişilik yatak 280 TL, Frenza Baza 337 TL değiştirme indirimi ile kaçırılmayacak fiyatlarla sunuluyor. Eski mobilyaları evlerden ücretsiz alan Bellona, yeni modellerini evlere kısa zamanda teslim ediyor.

Bellona, yeni değiştirme kampanyası kapsamında sağladığı indirim avantajlarının yanı sıra 150 TL üzeri tüm alışverişlerde Axess kart sahiplerine özel, peşin fiyatına vade farksız 2 ay ekstre ertelemeli 12 taksit imkanı sunuyor.
Modern ve fonksiyonel tasarımları ile ev hayatını daha keyifli kılmayı amaçlayan Bellona, cazip fiyat ve ödeme avantajları ile Türkiye çapında 800’e yakın Bellona bayisinde tüketicileri bekliyor.

İstikbal fırsat kampanyası...

Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, yeni kampanyası ile ilkbahar sezonuna damgasını vuruyor. İstikbal farklı ürün gruplarında sunduğu yüzde 50’ye varan indirimleri, 2 ay ödeme ertelemeli taksit avantajları ile ilkbaharda evlerde bahar havası estiriyor...

Mobilya sektörünün lider markası İstikbal, evlerini yenilemek isteyenler için farklı birçok ürün grubunda geçerli olan özel ilkbahar kampanyasını başlattı. 1 Mart -30 Nisan 2009 tarihleri arasında iki ay süreyle geçerli olan bu çok avantajlı kampanya ile İstikbal evlerde dekorasyon modasını kaçırılmayacak fiyatlarla estirecek.
İstikbal yeni kampanyasında modern koltuk takımlarından emniyetli bazalara, birbirinden şık yemek ve yatak odası takımlarından kullanışlı kanepelere, ergonomik ve sağlıklı yataklardan gençleri özgür hissettiren genç odası takımlarına kadar birbirinden şık ve kullanışlı birçok ürünü yüzde 50’ye varan indirimler ile sunuyor.

Ev tekstilinde canlı renkleri ve modern desenleri ile farklı bir yere sahip olan İstikbal, aynı zamanda uyku setlerindeki kaçırılmaz fiyatlarla sağlıklı ve keyifli uykulara da davetiye çıkartıyor. İstikbal kampanya dahilinde uyku setlerini 79 TL’den başlayan fiyatlarla tüketiciyle buluşturuyor.

İstikbal, sunduğu indirimlerin yanı sıra tüm ürün gruplarında Axess kart sahiplerine özel, 150 TL ve üzeri alışverişlerde peşin fiyatına vade farksız iki ay ertelemeli 12 taksit avantajı ile de büyük ödeme kolaylığı sağlıyor.
Ev dekorasyonunda kaliteyi ve şıklığı İstikbal ile ekonomik fiyatlar ile yakalamak isteyenlerin, Türkiye çapında 1.000’e yakın İstikbal bayisinden birine uğramaları yeterli.

Bellona'dan değiştirme fırsatı

Bellona'dan değiştirme fırsatı kampanyası kapsamında 1 Mart - 30 Nisan 2009 tarihleri arasında;

Linea Koltuk Takımı 740 TL değiştirme indirimiyle
Lorenzo Yemek Odası Takımı 780 TL değiştirme indirimiyle
Ergo Pedic Çift Kişilik Tek Yatak 280 TL değiştirme indirimiyle satılmaktadır.

Kampanya üretim ve stok imkanları ile sınırlıdır. 150 TL ve üzeri alışverişlerde Axess'e özel 2 ay ekstre erteleme, peşin fiyatına vade farksız 12 taksit imkanı sunulmaktadır. Detay bilgi Bellona mağazalarından elde edilebilir.

Bosch’la ilkbahar vergisiz geliyor

Kış bitiyor, güneşli günler yaklaşıyor. Geçtiğimiz yıl düzenlediği kampanyalarla tüketicilerini küresel ekonomik krizin etkilerinden uzak tutan Bosch Ev Aletleri, baharın başlangıcını simgeleyen Mart ayında da sürprizlerine devam ediyor. Mart ayında bir Bosch beyaz eşya sahibi olmak isteyenleri, büyük fırsatlar bekliyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla hayatı kolaylaştıran ve insanlara her zaman güvenebilecekleri çözümler sunan Bosch Ev Aletleri, Mart ayına özel olarak düzenlediği kampanya ile beyaz eşyalardaki KDV ve ÖTV’leri kaldırıyor. Mart ayında Bosch Ev Aletleri’nden beyaz eşya alanlar, katma değer ve özel tüketim vergilerini ödemiyor, çünkü bu vergileri Bosch karşılıyor.

Bosch Ev Aletleri’nin sürprizleri vergisiz günlerle de kalmıyor. KDV ve ÖTV’den kurtulan tüketiciler müthiş taksit seçeneklerinden de faydalanıyor. Bosch’ta Mart ayında Cardfinans sahipleri ise çok daha kazançlı. Cardfinans sahipleri Bosch beyaz eşyaları isterlerse peşin fiyatına peşinatsız 7 taksit ve Ağustos’ta ödemeye başlama avantajıyla, isterlerse de peşin fiyatına peşinatsız 11 taksitle alabiliyorlar.

Bacalı kombi bakım kampanyası

E.C.A’nın “Bacalı Kombi Bakım Kampanyası”na Katılın, Hayatınızı Emniyet Altına Alın
Türkiye’nin ısı ve yapı sektörünün lider markası E.C.A, 26 Ocak - 31 Mart 2009 tarihleri arasında devam edecek olan Türkiye çapında dev bir kampanyaya imza atıyor.

Bakım ve baca bağlantı kontrol hizmetini içeren E.C.A’ nın Bacalı Kombi Bakım kampanyası Türkiye’nin tüm bölgelerini kapsıyor. Üç ay devam edecek olan kampanya süresince E.C.A yetkili servisleri, liste fiyatları üzerinden bakım ve diğer işçilik hizmetlerinde % 16, bakım kapsamında kullanılacak yedek parçalarda %10 indirim uygulanıyor.

Bakım hizmetinin doğal gaz kullanan tüm mekanların emniyeti için hayati önem taşıdığı gerçeğinden hareket eden Elginkan Topluluğu, Türkiye çapındaki E.C.A ürünlerinin Satış Sonrası Müşteri Hizmetlerini yürüten EMAR A.Ş.’nin yönetiminde, bakım kampanyası başladı.

Kombi ve tüm sistemleri bakıma alınıyor
E.C.A kampanyası süresince, doğalgaz tesisatında yer alan gaz bağlantı borularının, baca ve baca bağlantılarının, kombi cihazı ile emniyeti kontrol ediliyor ve bakımları yapılıyor. Bacaların güvenli ve sağlıklı kullanılması sağlamak amacıyla E.C.A yetkili servisleri bakım hizmetinin yanı sıra, deforme olmuş veya özelliliğini kaybetmiş atık gaz sensörlerinin değişimini yapılıyor ve uygun olmayan baca bağlantılarını tespit ederek yenileniyor.

Bakım ile kombiniz yüzde 15 verimli çalışacak
Düzenli olarak yılda en az bir kere yaptırılması gereken bu bakımlar ile güvenlik unsurlarının kontrollerinin yanı sıra, cihazın çalışan parçalarının temizliği ve ayarlarının da istenilen hale getirilmesi sağlanıyor. Düzenli bakım sayesinde, doğalgaz cihazlarının ekonomik ömürleri arttığı gibi %15 oranında verimlilik artışı da elde ediliyor. Türkiye’de halen 4 milyon adede yakın kombi cihazı, 100 bin civarında doğalgaz kazanı, doğalgaz sobaları ve doğalgazlı şofbenler sorunsuz olarak çalışıyor.

Kampanyadan yararlanmak için başvurulacak adresler
E.C.A’nın kampanyasından yararlanmak isteyenler 444 0 322 numaralı Tüketici Danışma hattına (İstanbul, Ankara ve İzmir dışındaki aramalarda 0216 alan kodu kullanılacaktır) ya da emar@emarservis.comBu posta adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır mail adresi üzerinden başvurularını yapabiliyorlar.

Kombinin yıllık bakımı kapsamındaki hizmetler
E.C.A yetkili servislerince, yıllık bakımda başlıca şu işlemler yapılıyor: Yanma grubu temizliği (brülör ve enjektör grupları), su grubu kontrol ve filtre temizliği, emniyet donanımları kontrolü, genleşme tankı fonksiyon kontrolü (kombi-kat kaloriferi) ile kablo grubu, bağlantı soketleri kontrolü ve baca bağlantılarının uygunluk kontrolü.

Google