CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

13 Aralık 2008 Cumartesi

Siemens'de yeni yıla özel fiyatlar

Ankastre ürünlerde sadece Türkiye’de değil, Avrupa ve dünyada da lider olan Siemens, yeni yılda mutfaklarını yepyeni bir mutfakta ziyafetler hazırlamak isteyeceklere sürpriz avantajlar sunuyor. Türkiye'nin en yetkin satış, en geniş servis ağına ve ankastre ürün konusunda en geniş ürün yelpazesine sahip markası olan Siemens’in Ankastre ürünleri yeni yıla hem indirim hem de peşin fiyatına taksit avantajlarıyla giriyor.

Ankastrede Advantage avantajı Siemens, Aralık ayında mutfaklarını yenileyerek yeni yıla yeni tatlarla girmek isteyenler için ankastre ürünlerini peşin fiyatına 9 taksit seçeneği ile sunuyor. Advantage Card sahipleri ise Siemens Ankastre Cihazlarına peşinatsız 12 taksit avantajına sahip oluyorlar.

Herkese ankastre sahibi olma fırsatı Siemens, ankastre ürünlerine sahip olmak isteyen herkese kapılarını açıyor. Siemens Ankastre Cihazlar serisinden, HB 301 E 0 gömme fırın, ER 64051 LT çelik ocak ve LC 40655 çelik davlumbazdan oluşan özel fırsat paketi tüm Siemens bayilerinde yeni yıla özel fiyatlarla tüketicileri bekliyor.

0 yorum:

Google