CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

13 Aralık 2008 Cumartesi

Orjinal Evlenme Teklifi Önerileri

Dizlerinizin üzerine çökün, gözlerinin içine bakarak teklifinizi yapın.

Kız arkadaşınızla birlikte yaptığınız bir spor varsa, örneğin birlikte dağ tırmanışı yapıyorsanız ya da dalıyorsanız birlikte bu sporu yaptığınız zaman evlenme teklifi etmek için uygun bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Kamerayı açp karşısına geçin ve sanki karşınızdaymış gibi ona olan hislerinizi anlatın. Konuşmanızı evlenme teklifiyle bitirin.

Uçakla birlikte bir yere seyahat ederken şöyle bir anons yapıldığını düşünsenize:‘Paris'e inmek üzereyiz...Bu arada Ceyda, Emre sana evlenme teklif ediyor?’

Kız arkadaşınızın işten eve döndüğü yol üzerinde ki reklam panolarından birine: ‘Ayşin benimle evlenir misin?’ yazdırabilirsiniz.

Bir film izlemeye gittiğinizde film başlamadan önce ekrana kocaman bir yazı ‘Hülya eşim olur musun? İmza: Arif’ yazdırabilirsiniz.

Sevgililer gününde ona çiçek ve çikolata almak yerine ona bir yüzük alarak ‘Benimle evlenir misin?’ diye sorabilirsiniz.

Seks yaparken sevişmenizin en ateşli anında ona evlenme teklifi edebilirsiniz.

Ona doğum gününde çiçek ya da yüzükle evlenme teklif etmeye ne dersiniz?

Kız arkadaşınızın her gün belli bir saatte dinlediği bir radyo programı varsa o programın sunucusuyla daha önceden konuşup teklifi sizin yerinize dile getirmesini isteyebilirsiniz.

Ikinizin anılarını, fotoğraflarını içeren, içerisinde şiirler, hikayeler ve evlenmek istediğinizi ilan eden bir internet sayfası hazırlayabilirsiniz.

Çiçeklerle aşkınızı konuşmadan da anlatabilirsiniz. Evlilik teklifinde bulunacağınız kişiye göndereceğiniz bir buket çiçeğe iliştirilmiş “Benimle evlenir misin?” yzılı bir kartla teklifinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Garsondan yüzüğü içine koyduğunuz bir dilim pastayı ya da bir kadeh şarabı isteyin.

Bir öğlen bir demet çiçek ile işyerinde karşısına dikilin ve teklifinizi yapın.

Banyo aynasına buhara teklifinizi yazın.

Üzerinde benimle evlenir misin yazan pasta yaptırın.

Sürekli okuduğu derginin, kitabın, gazetenin içine teklifinizi yazarak koyun.

Kar varsa kardan adam yapıp eline bir tabelaya “benimle evlenir misin?” yazabilirsiniz ya da pencere,kapı önü gibi görebileceği bir yere karın üstüne teklifinizi yazabilirsiniz.

0 yorum:

Google