CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

BU BLOG EVLİLİK GİBİ KUTSAL BİR YOLA İLK ADIMLARINI ATMAK ÜZERE OLAN ÇİFTLERE BİLGİ VERMEK VE DEĞİŞİK FİKİRLER SUNARAK EVLİLİKLERİNE GİDEN YOLDA ONLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR...MUTLULUKLAR...

2 Aralık 2008 Salı

Mondi'de fiyatlar aynı...

Mobilya sektöründe yenilenen yüzüyle başarılı bir grafik izleyen Mondi, yılın son büyük indirim kampanyasını başlattı. Mondi, kaçırılmayacak indirimler ile Sunny Kanepeyi 298 YTL’den, Flexy Tek Kişilik Yatağı 99 YTL’den ve Samba Lüx Bazayı ise 199 YTL’den satışa sunuyor.

Kullanışlı ve modern tasarımlarının yanı sıra sürekli yenilediği ürün gamı ile mobilya sektöründe önemli bir yer edinen Mondi, yeni yıl ve bayram için sunduğu büyük indirim kampanyası ile dikkat çekiyor. Mondi, uygun ödeme avantajları ile evlerini yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Mobilya sektöründe her bütçeye hitap eden ekonomik çözümleri ile farklılık yaratan Mondi’nin büyük indirim kampanyası 1 Kasım- 31 Aralık 2008 tarihleri arasında iki ay süreyle geçerli olacak. Mondi, kampanya süresince Bonus kart sahiplerine özel, peşin fiyatına vade farksız iki ay ertelemeli 12 taksit avantajı ile de büyük ödeme kolaylığı sağlıyor.

Mondi, yeni yıl ve bayrama özel evlerini yenilemek isteyenler için birbirinden şık modelleri ile Türkiye çapına yayılmış mağazalarında tüketicisini bekliyor...

0 yorum:

Google